Bannere și Mashuri

Avantajele publicităţii realizate prin bannere stradale este de necontestat, printre acestea numărându-se: gradul ridicat de vizibilitate deoarece acestea se montează de obicei la înălţime mare, imagine foarte bună chiar şi la detalii, rezistentă bună în timp ; bannerele stradale rezistă excelent  la intemperii, rezultate spectaculoase la preţuri minime.

DESPRE BANNERE POLIPLAN

Bannerele sunt elemente de semnalistică cu dimensiuni mari şi foarte mari se execută de cele mai multe ori din panză flexibilă denumit generic banner/poliplan( material textil dublu acoperit cu PVC), printată digital direct pe suprafaţă. Bannerele outdoor sunt realizate cu cerneluri de tip solvent, real solvent sau eco solvent, care garantează o rezistenţă a materialului publicitar de până la 3 ani.
Bannerele se pot  printa la orice dimensiune dorită, insă laţimea maxima a unei faşii de banner este de 1,6M la 1440DPI. Faşiile de banner printate se pot  suda cu ajutorul unui utilaj special pentru a obţine dimensiunile dorite.
Aplicaţiile bannerelor: panouri publicitare, banner stradal, reclame luminoase, afişaj stradal, prelate auto, copertine.

OPTIUNI PENTRU FINISARE BANNERE

Bannerele frontlit pot să includă (la cerere) diverse finisări: tiv, capse de prindere, găuri de vant, buzunare de prindere etc.

DESPRE MESH PUBLICITAR

Similar banner-ului, mesh-ul face parte din „familia” de printuri de mari dimensiuni. Mesh-ul este realizat  dintr-un material special,  compus dintr-o tesãturã de poliester perforat pentru a permite trecerea vântului şi a luminii prin material, cu coating din PVC alb pe ambele pãrţi, cu greutate redusă în comparaţie banner-ul.
Acesta înlocuieşte cu succes banner-ul atunci când vorbim de printuri de mari dimensiuni, caz în care banner-ul se poate rupe sub propria greutate.

Aplicaţiile şi locaţiile obişnuite pentru mesh-uri: mesh-uri aplicate pe cladiri, mesh-uri în săli de sport, mesh-uri afişate pe stadioane,  mesh-uri aplicate la interior în săli foarte mari şi orice altă aplicaţie unde este necesară afişarea unor printuri de mari dimensiuni.

CERINŢE TEHNICE BANNERE ŞI MESH-URI

Grafica trebuie să aibă un bleed de 5cm pe fiecare latură, iar textul să nu aibă dimensiunea mai mică de 6pt, pentru obţinerea unor rezultate optime;
Pentru cea mai bună calitate a imaginii, fişierul pentru print trebuie să aibă 150-300dpi / CMYK.
Formate acceptate: PDF, TIFF.

Oferim servicii profesionale de tipărire, personalizate!

Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii de mai jos:

  • Contactează-ne şi oferă-ne detalii despre ce ai nevoie să printezi.
  • Ne poţi trimite direct grafica sau dacă nu ai deja design-ul te putem ajuta noi.
  • Vei primi monstra grafică pe e-mail în cel mai scurt timp pentru aprobare.
  • Poţi solicita modificări pe grafică de câte ori este nevoie.
  • Ai la dispoziţie diverse metode de plată : transfer bancar,  ramburs la livrare sau plata cash la sediul nostru.
  • Putem trimite comanda prin curier sau poti ridica comanda direct de la sediul nostru.

DESPRE NOI

O mică companie de print branduită Premier Design.

CONTACTEAZĂ-NE

Mai jos găsești datele pentru a lua legătura cu noi.

  • Str. Avram Iancu, Nr. 31, Oraș. Făget, Jud. Timiș​
  • 0767 378 202

LUCRĂRI RECENTE

SOCIAL MEDIA

Noi ne străduim să oferim calitate fără compromisuri, dacă apreciezi munca noastră! Nu ezita să ne arăți asta printrun like sau share paginilor noastre sociale! Mulțumim!